Post by olkepatawdtall on Mar 9, 2022 9:02:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık noktaları ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
KENDALL & KYLIE Aventure mley
KENDALL & KYLIE 어드벤처 tdd
Ne hakkinda oyun ??
Bu dostu güzelll
Oyun açılmıyor, açılınca da geri kapanıyor
İlk önce açılıyodu ama oğul 2 teklif ediliyor hiç bir sebep yokken
Bu oyunu daha önce oynadım ama fb hesabımla giriş yapmayı denediğimde hata verdi. Ondan kurtulmak için oyunu yeniden başlatmam gerekiyor. Diğer bir konu da Perry'nin evindeki vlog. Enerjim bitti, bu yüzden bir süre yalnız bıraktım. Uygulamayı tekrar açtığımda, enerjim yeniden doldu, sıfırdan yeniden başlamak zorunda kaldım. Tamamen zaman kaybı.
Hiçbir sorun yok oyuna süt. Sorumlu arkadaşlar size cihazının bence sorunlu. Oyun tek sorunu Ingilizce olması ama ondan az çok anlıyor😊
Berbat açılmıyo tavsiye etmem
Giriyom ama ikide bir atıyo
Bu uygulamayı kesinlikle seviyorum, gerçekten eğlenceli ve grafikler de oldukça iyi
Yemin ederim bu oyundan nefret ediyorum😡 Kim Kardashian oyunu çok daha iyi. Bunda takipçileriniz bir görevde 5 yıldız alamadığınızda ve ardından sadece 21 enerji çubuğu aldığınızda ve görevi tamamlamak için sadece 3 saatiniz olduğunda sizi takip etmeye başlıyorlar ve en azından Kim Kardashian oyununda yeterli zamanınız yok. 30'dan fazla enerji çubuğu ve bolca zaman kazanın, böylece yaklaşık 5 yıldız alabilirsiniz. Bu oyunu siliyorum ve bu sefer geri indirmeyeceğim
3 yıldız bc oyunu güncellemiyorsun! Kullanıcı isteklerini duymalısınız! Son güncellemeden bu yana 2 yıldan fazla zaman geçti! Oyun şimdi çok iyi lütfen güncelleyiniz!
Bu oyunu seviyorum ama satın almanız gereken şeyler pahalı ve onu elde etmek uzun zaman alıyor ve enerjiniz çok yavaşlıyor
Güzel bir oyun senelerdirum ve çok sevecen.Bence yukle her yerde tavsiye ediyorum.Ama 1 yıldız kırma sebebi Türkçe dil seçeneği yok.Türkçe dil oyun gayet daha da çok oyunum ve 1 karakteri kırmam.Ama olabilir olabilir ı İngilizceyi faydalı olmak için isteyenleri bekliyoruz. .Oyunu herkese tavsiye ediyorum♡♡
KKH oynadığım için bu oyunu sevmek istiyorum (neredeyse aynı), ama kontroller umurumda değil. Kıyafetler daha güzel görünseydi veya daha fazla çeşitlilik olsaydı, bu oyuna bir şans daha verirdim. Birkaç gün oynadım, ama oyuna çekilmedim. Genel olarak iyi ve oldukça vasat.
😍😍😍Harika bir oyun ve çılgın
Lütfen oyunu güncelleyin. İnanılmaz derecede yavaş ve bazı özellikler artık çalışmıyor. Oyun bir kez güncellendiğinde daha iyi bir inceleme yapabilirim
Mükemmel bu oyun akıllara durgunluk veriyor, rahatlamasını seviyorum ve çok eğlenceli, harika 😍
Dün sabah bu oyunu indirdiğimden beri, birkaç kez oynamayı denedim ama bir türlü yüklenmiyor. Uygulamayı açıyorum ve yükleme ekranında kalıyor, bazen pes edip kapatmadan önce 20 dakikaya kadar. Sadece denemeye devam etmek için & aynı şey olmaya devam ediyor. Kaldırma
kendall jenner'i seviyorsaniz mükemmel bir oyun
KENDALL & KYLIE Adventure vtx
Bu uygulamanın tam bir güncellemeye ihtiyacı var! Oyun yüklenene kadar iyi bir dakikalığına giriş yapmaya çalıştığımda her seferinde donuyor ve ekipler artık çalışmıyor. Bunun dışında eğlenceli bir oyun ama vay be bazı hataları var. 2017'den beri güncellenmediği için şaşırtıcı değil...
İyi oyun!! Keşke mobilyalarımızla uyuyabilsek, oturabilsek vs. gibi. Ayrıca havalı olacak daha fazla kıyafet ve saç modeli ve daha çok sohbet edebileceğimiz bir genel sohbet odası gibi. Bunun dışında bu gane'in havalı ve güzel yanlarına hayranım!😊❤ Teşekkürler
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 የተለመደ zajp
KENDALL & KYLIE Aventura tbhf
fatmazel on Twitter: "bir erkege kendall mi kylie mi diye sorun ...
Gerçekten beğendim sadece 2 problemim var. Enerjinin dolması çok zaman alıyor ve bir sürü eşya kazandım ve giymeye gittiğimde dolabımda değildi. yoksa oyunu çok severim
Daha yeni olduğu için çok fazla eksiği var. Özellikle de DONMA sorunu. Hem çok donuyor hem de çok yavaş. Bir sayfadan k sürerken bekleme süresi kanduracak derecede. Onun dışında yok. Güzel bir oyun. Kim Kardashian Hollywood 'dan daha çok tüketmişliği. Daha fazla söz ve iddia daha iyi.
Oyun güzel ama görevm çok az bitmesine başa sarmış bu ne ya!
Bu oyunu beğendim eğlenceliydi.
Cehennem gibi glitch. Oyundan ayrıldım ve daha sonra YOL geri ayarlamak için geri döndüm. 15k takipçiden 6k takipçiye geri döndüm. O kadar çok kaydedilmemiş veri, beni oyun günlerini geride bıraktı. Bu ikinci kez oluyor ve daha önce bulunduğum yere geri dönmek için günler harcamak istemiyorum. Bu konuda çok hayal kırıklığına uğradım.
Türkçe olsa ve en ucuz fiyata daha iyi bi puan alabilirdi
Bu oyun harika, K&K ile konuşuyormuşuz gibi, oyunda "sosyal medya"da video yayınlamalarına bayılıyorum, bu oyun tamamen harika ve bence Kim Kardashian Hollywood'un sadece söylemesinden daha iyi ama bu sadece benim fikrim!😎😎
Tam 600 bin takipçiye ulaştığımda oyun çöküyor ve beni baştan başlamaya zorluyor. bunu hep yapıyor ve çok geç oluyor
Oyunu beğendim ama enerji güncellemesi kötü
oynuyorum oynuyorum başa sarıyor bir önce düzeltmein şu oyunu
Oyundan size gerimde başka bi karakter