Post by olkepatawdtall on Mar 9, 2022 8:47:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz puan hilesi ▞▞▞
▞▞▞ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu 2022 version ▞▞▞
Son seviye, zorluk için ucuz bir bahane. Ayağa kalkıp bir vuruş bile yapamıyorum.
Bu oyunu seviyorum ama çok reklamı var
Sahte botlar yerine gerçek çok oyunculu özelliği eklerseniz bu oyun çok daha eğlenceli olur.
Her oyundan sonra reklamlar, tamam değil
Çok reklam cıkıyor
I, The One Apk İndir – Para Hileli Mod 3.07.019
44 ff 73 bu t 34450 bir şey 44 4 de 07 4jp8075 bir şey yok ki benim için çok 3019ıl bu arada benim için bir umut var 44 bu sabah uyandım bugün de bir problem 3019ıl bir şey yok ki Allah sabredenlerle beraberdir bu arada ben 2 bir gün olsun hepimize yeter artık yeter ya da bir de sen bu işi bilen bir gün olsun hepimize hayırlı uğurlu olsun Allah'ın bağışlayıcısı bir gün olsun hepimize hayırlı uğurlu olsun bu kadar 4 tane kadar hanımı olmak isteyen bir ev olsa olsa 3 bu kadar hanımın olmak isteyen bir ev olsa olmaz
BU OYUN ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ OYUN. Bak, düşmana vuramıyorum bile ve yumruk ÇOK OP. Tamam işte yapman gerekenler pls Bu oyunu daha bugün oynamaya başladım pls sadece botları vur hayır o op çünkü bu haksızlık tamam bu şimdilik yaparsan puanımı 5 olarak değiştireceğim eğer yaparsan gerçekten bilmiyorum nasıl konuşulur yani evet lütfen sadece yap ve ekleri kaldırmayı unuttum pls. teşekkürler
Her gün eklenen yeni oyun ve uygulamaları kaçırmamak için sende günde en az 1 kez ziyaret etmeyi unutma! Apk Dayı'nın Eklediği Son Oyunlar.
Bu oyundan o kadar nefret ediyorum ki Bu oyun oynamayıcısını kullanabilecek şekilde kullanımı yaygınlaştırılabilir evire çevire dövdükten sonra ******övv bulunmaktadır not: (*) yerde küfür bulunmaktadır.
Sırf kurumu için yükledim, gerçekten saçma bir oyun. Adamın çok tam teçhizat olmanamiyor oyununuzu atışunu say, adam daha geç vurmasına devam etmek onun atışunu sayıyor. Oynamaya değmez, eğlenmek yerine stres sahibi olursunuz. Bu makine sanayisi durumunda, aksi halde 1 yıldız sayısı artar.
En İyi 10 Dövüş Oyunları iOS & Android. 1. Shadow Fight 3 ... Tonlarca aksiyon dolu UFC haraketine ve 70'den fazla MMA savaşçısı ile
Çok yavaş hareket et çok yavaş vur
Video oyunu türü · 1 Aksiyon oyunları · 2 Macera oyunları · 3 Dövüş oyunları · 4 Platform oyunları · 5 Bulmaca oyunları · 6 Simülasyon oyunları · 7 Rol Yapma oyunları
I, The One: Драки на Выживание Экшен goh
BU UYGULAMADAN O KADAR O KADAR NEFRET EDİYORUM DÜŞMANA VURAMAYACAĞIM GERÇEKTEN NEFRET EDİYORUM ÇÜNKÜ KARAKTER BAŞKA YÖNLE KARŞILAŞIYOR BU OYUN BULLCRAP 1 YILDIZLI IM İNSTAĹING
I, The One - Fun Fighting Game Akcija ajy
Çok kötü sadece bot ve internet cihaza bağlı olan bot vuruyom pugb deki vikendi ile bağlantılı olan botuyom ben vurum sadece senn ben düştüm yapıyo dövüş 2. Karakteri bile bana bir dövüş tek atyo arada oyun az seviyeli bir adama 3seviye veriyo senin brigde de o büyük top 1 metre katediyo
İyi bir fikir için iki yıldız ama çok kötü yapılmış. Gerçek oyuncu yok, sadece botlar. Korkunç kontroller. Biraz zaman ve emekten tasarruf edin ve bu oyunu indirmeyin. Muhtemelen oynadığım en kötü oyun!
Bu benim sonsuza kadar en sevdiğim oyun bu oyunu gerçekten çok seviyorum 🎮💕
Hiç de harika bir oyun değil ama yine de oynaması eğlenceli. Seçtiğimiz dövüş stillerini veya hamlelerimizi engellemenin yolu, diğer oyuncuların yarısının 5. seviyede gelmesinden daha aptalca ama eğlenceli.
Bu oyun çok iyi insanların yorumlarını okudum çok iyi oyun hakkında konuşuyorum bu oyunu 2,3 yıldır oynuyorum ve kaldırıyorum bugün yeniden indiriyorum bu şimdiye kadarki en iyi oyun offilen en iyi özellik bence çok oyunculu eklemiyorsun ama yeni oyun yaratıyorsun ben bir 2 ve çok oyunculu ekle teşekkürler
Bu sinir krizi geçirmesi için ideal ve ekstra bu yapanın amk
Bu iyi bir oyun 🎮 ama sorun şu ki daha fazla saldırı ve yeni haritalar olmalı lütfen oyunu hızlı güncelleyin bekliyoruz ve bekleyebiliriz çünkü bu oyun en iyisi ama güncelleme zaman alıyor ⌚
Pineapple Pen Arkādes spēles xpwa
I, The One - เกมต่อสู้แอ็กชั่น แอ็กชัน agnr
Download - İndir () I The One Fun Fighting Game Açıklama: I The One Fun… ... Farklı savaş alanları ve gerçek aksiyon modları arasından seçim yapın
Çok iyi Bu oyun rahatlamak için
Şimdiye kadarki en kötü oyun, lütfen denemeye bile zahmet etmeyin. Üstüne üstlük, en kötü kontroller, en ufak bir dostça bile değil, önce alışmak için uzun bir zaman ayırmanız gerekiyor. Sadece bu olsa buna değerdi, ama dediğim gibi değil.
Oyun çok büyük ben küçüklüğü çok eğleniyorum Bir de sizi sallıyor
Her maç reklam. Oyunu sıkıcı ve uzun yapıyor. Daha az reklam, o zaman bunu daha çok oynayacağım.
ラストワン - アクション格闘ゲーム アクション amxz
oyun çok güzel olmuş bence çok beğendim
I, The One - เกมต่อสู้แอ็กชั่น แอ็กชัน sntq
Genel olarak oyun çok iyi. Bu oyun için 3 yıldız veriyorum çünkü birkaç seviyeden sonra aynı seviyeyi veriyor. İndirmek isterseniz bir süre eğlenceli olacak sonra sıkıcı olacak
bu oyun epik ve uzun zaman önce 2020'de olduğu gibi
Abi adam bı köyü yo güneş e gidişiyom
Bu oyun profesyonel bir oyuncu oyunudur oyunu ko thoda hızlı msin yükle ana laga do ay oyunu bhaut tmie lagata hai hai indir ana
Yeni güncelleme harikaydı ve hepsi ama siz, botların zorluğunu, kalkmak üzere olduğunuz milisaniyeyi ne zaman vuracaklarını tam anlamıyla biliyorlar gibi artırdınız, ayrıca çatı haritasını kazanmak o kadar zor ki, bunun 2. seviyesine ulaşmam 4 saatimi aldı. harita, daha az insan ve aksesuarlara daha az ağırlık koyun, böylece daha hızlı yapılabilir, bir şey daha, seviye 5-X çok güçlü, bir insandan daha iyi oynamayı bilen botlara karşı adil bir oyun olabilmesi için düzeltin bunun dışında harika oyun Güncellemeye devam et 👍
Shadow Fight 3 Para Ve Elmas Hilesi Cepde
Bu benim en sevdiğim oyun, bu yüzden profesyonel olmak için acemiydim ve kazanmaya devam ediyorum aslında gecikme değil yani yay
Blood & Glory - Dövüş Oyunu - Andropedi I, The One – Aksiyon Dövüş Oyunu - Android için Ücretsiz İndir. Shadow Fight Android Aksiyon Dövüs Oyunu indir Apk
Oyun çok güzel ama çok şey yapmanız gerekir
Güzel oyun ama grafik düşük
Seviyorum ama canlandıra basıyorum video izletiyor ama canlandırmıyorum
Bu oyun için teşekkür eder misiniz lütfen saldırır mısınız saldırıyı 2020'den düzenlediniz mi lütfen eski saldırıları geri koyabilir misiniz lütfen bugün ve her savaşa başladığımda hazırım çok hızlı başlıyor
Bu oyun güzel ama 46mb diyiyor. Ben yüklemeye çalışıyom ama 141mb alan aç diyiyor bence bunu düzeltmeleri gerekiyor
Düzeltilmesi gerekiyor, Beyaza dönüyor ve hala açık ama hiçbir şey göremiyorum
CASUAL AZUR GAMES Tarafından Geliştirilen I, The One - Fun Fighting Game Android Uygulaması Aksiyon Kategorisi Altında Listelenmiştir.
Kızın elbisesini beğenmedim çok kötü lütfen kaldırın
Sevgili ekibim... Tekme, yumruk kontrolleri nedir açıklığa kavuşturmak istiyorum.. Şu ana kadar bulamadım.. Düşündüğümden daha zor...
Beyler bu oyun çocukluğumuzu hatırlatıyor