Post by olkepatawdtall on Mar 9, 2022 8:37:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سکه های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
عالی بود🤗🤗🤗😸😸😸😸😸
بازی قشنگیه اما چرا میپره بیرون
Brutal Age: Horde Invasion Strategiya yeq
این یک بازی خوب با گرافیک بسیار خوب و بازی آسان است، اما چیزی که واقعاً ناامید کننده است و باعث می شود برنامه را حذف کنید این واقعیت است که مهم نیست که چقدر لاک پشت های سرد یا کمیاب را خدا می گویم، همیشه قهرمان های بسیار پایینی به من می دهد که دوستانم موافق باشند. با آن مانند توقف و این چیزی نیست که یک یا دو بار اتفاق افتاده باشد، برای مدتی ادامه داشته است، مهم نیست که چقدر مکرر خدا را می گویم
Brutal Age: Horde Invasion Strategi bei
شگفت انگیز است اما سبک جمع آوری و حمله خوب نیست. این سبکها را مانند رفتن به نیروهای کامل بسازید
تبلیغات دائمی که از شما می خواهند 50 دلار، 100 دلار خرج کنید، مثل هیچ دوستی که چرا من 100 دلار را برای آن زباله خرج کنم، در ابتدا خوب به نظر می رسید، اما بازهای مداوم برای گفتن، اما این صادقانه آزاردهنده بود.
هر ماه یک مورد جدید برای برنده شدن وجود دارد که به بازی معرفی می شود. انتظار داشته باشید که هزاران هزار و یک سال خوب (بدون اغراق) برای آمادگی رزمی صرف کنید. حتی بعد از یک سال، شما هنوز توسط نهنگ ها له خواهید شد. وقت و پول خود را هدر ندهید.
Shootero – Space Shooting Attack 2021 Arcade abc
Brutal Age: Horde Invasion Strateginiai ozw
جامعه خیلی بد است، من به این بازی 5 از 5 می دهم، اما جامعه... بازیکنان مثل بچه ها تهاجمی و بی ادب هستند. یک سیستم اهدایی وجود دارد، نمیدانم بدون کمک مالی میتوانید بهترین باشید (من تقریباً 400 هزار امتیاز قدرت داشتم و تقریباً 20 یا 30 هزار قتل کشته بودم، حتی یادم نمیآید) اما به احتمال زیاد کسانی که به همه حمله میکردند، آنها خیلی کمک می کردند 3 از 5. این می تواند یک بازی عالی باشد اگر فقط جامعه اهدا و بد نباشد.
کمی استراتژی وجود دارد که می توانید برای دریافت ارز بازی استفاده کنید تا از خود در برابر بازیکنانی که مقادیر زیادی پول (یا ظاهراً، اگر چینی هستند) برای بازی خرج می کنند محافظت کنید. به نظر می رسد فقط شما را تا این حد پیش می برد. اکثر رویدادها بر مبنای صرف پول واقعی در حال حاضر است. دیگر آنقدر یک بازی استراتژیک نیست که یک گودال پول است. من به آن 1 ستاره می دهم به دلیل طرفداری آشکار به چینی ها و تبعیض نسبت به آمریکایی ها. من واقعا نمی دانم چگونه این بازی 4 ستاره دارد.
اگر پولی پرداخت نکنید، نمیتوانید با بازیکنان دیگر مطابقت دهید. و همچنین در پورتال ماجراجویی برخی از مبارزات به مبارزات بی پایان می رسد
هنوز زیاده☹️
خوب است...بله این یک پول گیر است اما توسعه دهندگان و دوستان مود من (هی بچه ها که کار خوبی می کنند) بهترین کار را انجام می دهند تا این بازی را برای همه بهتر کنند، یعنی بازیکنان پول و نه بازیکنان پول. بهینه سازی یک سیستم برای یافتن یک تناسب خوب زمان می برد. آیا من این بازی را توصیه می کنم؟ بله حتما دارم!!!!!!! و من پول زیادی هم خرج نمی کنم . من گیر افتاده و برای یک زندگی وقف شده ام !!!! 🤗😘🤗😘
نمی شود بری توش
خوبه ولی بعد از پیشرفت هیچ تغییری نمیکنه در ضمن زبان فارسی نداره
سلام کن
بازی مرکیه
بخدانت حروم نکن مزخرفه
خوب گیم عالی است
خیلی بازی مسخره ای
به نظر من چرت ترین بازیه 👅👅
نصب نمیشود
کیرم تو بازی گوهتون حروم تخمیا کونی ها
از من نصبش نه کنید
منکه نفهمیدم چی ب چیه ؟ اگه کسی میدونه یه توضیح بده
من از ابتدا بازی کردم و هزاران دلار خرج کردم. من هنوز نمی توانم با خرج کنندگان بزرگ رقابت کنم. بازی بسیار ناهموار
من ماه هاست که این بازی را انجام می دهم و مدام مورد حمله قرار گرفته ام. من شروع به خرج کردن روی بازی کردم تا چیزی که مدام در حال نابودی بود را بازسازی کنم تا دوباره چیزی نداشته باشم. من می خواهم پولم برای چنین تجربه بدی با این بازی بازپرداخت شود، یا با کسی در مورد اینکه چه کاری می توان انجام داد صحبت کنم، زیرا این مسخره است.
من از این بازی لذت می برم از این بازی تشکر می کنم
یعنی ویروس، داره
بازی بدی نیست برای انجام کار باید از پول استفاده شود.
در ابتدا بسیار سرگرم کننده بود، اما پس از مدتی بسیار خسته کننده شد
نه خوبه نه بده
بازی درخشان در سطح پایه اما مزایای بسیار زیادی برای خرجکنندگان دارد، واقعاً نمیتوان رقابت کرد مگر اینکه مقدار زیادی هزینه کنید.
ممممم بدک نیست
تریلر گمراه کننده. در ال جی قدیمی من خراب می شود. شباهت به Lords Mobile. ههه.. یونیستال فکر کنم.
کصم تو کیر پدرو مادر کسکشش که این برنامه راساخت
به درد نمیخوره
عالی 😍😘
بازی بسیار حریصانه نه چندان سرگرم کننده مگر اینکه پول زیادی برای خرج کردن داشته باشید.
من می خواهم این بازی را دوست نداشته باشم، اما یک سال است که هر روز بازی می کنم تا کشتی حرکت کند. همکاری مناسب با بازیکنان دیگر، و بله، گزینه های زیادی برای پرداخت وجود دارد، اما من یک سنت خرج نکرده ام و قصد ندارم، و کارم خوب است. این بازی حتی به صورت خودکار زبان های دیگر را در زمان واقعی ترجمه می کند تا بتوانید با حفظ و نگهداری آن ها همراه باشید. این سرگرم کننده است، اعتیاد آور است، و شما می توانید زمان خود را به اندازه دلخواه خود صرف کنید.
من 2 ساله هستم که هر روز این بازی را انجام می دهم. اما هشت روز تمام ایران قطع شد و همه اخبار از وضعیت کشورمان اکنون فقط با اینترنت خانگی کار می کند. ما خیلی وقت گذاشتیم ایرانی ها را بازی کنیم، اما شما برای کوچکترین همدردی مثل سپر ایرانی ها کمکی نکردید و همه ما صفر بودیم. و من از شما می خواهم که آیا می توانید به منابع و سربازان ما برگردید تا از نظر روحی کمی بهتر شوید. با تشکر Server330 Ice Queen
وقتی ساختمان را ارتقا می دهید، ظاهر آن تغییر نمی کند. خیلی سریع کند می شود چیزی منحصر به فرد به جز موضوع ندارد.